Oostende

Villa

Boekingen nu open voor het zomerseizoen 2024 !

Een unieke Villa


Villa Stella Maris is een charmant Art Nouveau herenhuis uit het einde van de 19e eeuw, ontworpen door de architect J. GOBIN. Dankzij de gevel van gegoten baksteen, de ijzeren balken en de aardewerken tegels met bloemmotieven ontving de villa de status van Architecturaal Erfgoed sinds 2009.

Dit ruime gebouw heeft een glazen loggia, hoge plafonds met lijstwerk, authentieke vloeren en antieke kroonluchters. Gerestaureerd in 2023, biedt het nu 3 thematische privéleefruimtes met gemoderniseerde badkamers .

Het decor behoudt zijn historische essentie met een hedendaagse twist.

Mijn kamer online boeken

Een zorgzame gastvrouw

Mijn naam is Marie-France en ik verwelkom u met veel plezier thuis.

Ik ben al 35 jaar reisagent en heb mijn droom waargemaakt door dit charmante huis over te nemen en om te verbouwen tot een bed and breakfast.

Hyperactief, ik zorg zelf voor het hele huis.

Wat de bestemming betreft, was er geen twijfel mogelijk: in Oostende zou ik mijn koffers neerzetten! Een stad die me nauw aan het hart ligt, met jeugdherinneringen aan fijne jaarlijkse familievakanties.

Ik zou u graag verwelkomen, u leren kennen en u een aangenaam verblijf aanbieden!

Tot ziens!

De kamers ontdekken

Een bevoorrechte situatie

De locatie is een onmiskenbaar voordeel voor wie wat tijd aan de kust wil doorbrengen. De villa ligt op minder dan 150 meter van het strand! Tussen de renbaan en het casino, niet ver van de Belle Époque wijk, verblijft u aan de rand van het centrum van Oostende.

Mijn kamer online boeken

Ruime & comfortabele
kamers

Onze familiesuites, bestaande uit twee onderling verbonden kamers, zijn ideaal voor gezinnen of groepen vrienden. Als u een stel bent, zult u onze tweepersoonskamer geweldig vinden.

De kamers ontdekken

een top locatie op minder dan 150 meter van
het strand

ruime, comfortabele kamers voor een onvergetelijk verblijf

een heerlijk ontbijt inbegrepen om de dag goed te starten

gratis wifi-toegang in het hele huis voor uw gemak